Bedrijven

Een reis met Masterskip kost veel geld, zo’n 6000 euro. Ik probeer dit geld bij elkaar te krijgen door middel van crowdfunding. U kunt mij sponsoren met geld, maar ook in natura. Voor de reis heb ik namelijk onder andere een zeilpak, goede zonnebril en waterdichte camera nodig. Ik heb verschillende sponsorpakketen opgesteld:

Pakket A (€50-€100): uw logo en link komen op mijn website.
Pakket B (€100-€300): uw logo en link komen op mijn website, maar ook op een T-shirt dat ik laat drukken en tijdens de reis zal dragen. Het logo beslaat dan één vakje op het voorbeeldshirt.
Pakket C (€300- €500):  uw logo en link komen op mijn website, maar ook op een T-shirt dat ik laat drukken en tijdens de reis zal dragen. Het logo beslaat dan twee vakjes op het voorbeeldshirt.
Pakket D ( meer dan €500) : uw logo en link komen op mijn website, maar ook op een T-shirt dat ik laat drukken en tijdens de reis zal dragen. Het logo beslaat dan twee vakjes op het voorbeeldshirt, ook krijgt u aan het einde van mijn reis een uitgebreid verslag.

sc shirt
Het voorbeeldshirt

Buiten deze pakketen om kan ik ook een tegenprestatie leveren voor uw bedrijf. Wat voor soort tegenprestatie dit is en hoeveel geld u mij daarvoor wilt geven kan altijd besproken worden.
Hier enkele voorbeelden:
– onderzoek doen voor uw bedrijf op de Atlantische oceaan of op het schip de Wylde Swan.
– een presentatie houden na mijn reis bij uw bedrijf.
– reclame maken voor uw bedrijf op mijn reis, website en presentatie

*Elk bedrijf dat mij voor meer dan 100 euro sponsort ontvangt na afloop van de reis in ieder geval een beknopt maar geillustreerd reisverslag.

U kunt contact met mij opnemen via mijn email: anouk.bruijnzeels@gmail.com
Verder contact over de telefoon kan via de mail besproken worden.

Rechtstreekse donaties kunnen overgemaakt worden naar: NL78INGB0752870130 op naam van A.E.C. Bruijnzeels.
Kunt u bij uw donatie de naam van uw bedrijf, uw e-mail adres en eventueel uw telefoonnummer, en als onderwerp: ‘Masterskip Wylde Swan bedrijf: *gekozen pakket*’ vermelden?

Advertenties