Particulier

Een reis met Masterskip kost veel geld, zo’n 6000 euro. Ik probeer dit geld bij elkaar te krijgen door middel van crowdfunding. U kunt mij sponsoren met geld, maar ook in natura. Voor de reis heb ik namelijk onder andere een zeilpak, goede zonnebril en waterdichte camera. Ook kleine bedragen zijn natuurlijk erg welkom, alle kleine beetjes helpen!!
Maar voor wat hoort wat …
€ 10,00 – € 19,99 uw naam komt op mijn site
€ 20,00 – €49,99 uw naam komt op mijn site en u ontvangt een verslag van mijn reis.
Meer dan €50,00 uw naam komt op mijn site, u ontvangt een verslag van mijn reis en u ontvangt een uitnodiging voor een presentatie na afloop van mijn reis inclusief hapje en drankje.

Ook kan ik een andere tegenprestatie leveren, ik ben best bereid om op te passen of om een aantal taarten te bakken voor uw sponsorgeld! Heeft u zelf een goed idee, of wilt u met mij hierover overleggen? U kunt mij altijd mailen op anouk.bruijnzeels@gmail.com

Kunt u bij elke donatie die u doet uw e-mailadres, uw naam en als onderwerp ‘Masterskip Wylde Swan’ vermelden? Daarmee kan ik zien van wie en hoeveel geld er is binnengekomen voor mijn reis. Alvast bedankt!

Wilt u rechtstreeks sponsoren? Ook kleine bedragen zijn welkom! Rechtstreekse donaties kunnen overgemaakt worden naar: NL78INGB0752870130 op naam van A.E.C. Bruijnzeels
Wilt u bij de donatie die u doet uw naam, uw e-mailadres en als bericht ‘Masterskip Wylde Swan particulier’ vermelden?

Advertenties