Wie ben ik?

Ik ben Anouk Bruijnzeels en ik zit op het Markland College Zevenbergen in 5 vwo en woon in het kleine Brabantse dorpje Zevenbergen. Ik ben 15 jaar en ik zou ontzettend graag met Masterskip Wylde Swan mee willen varen. Deze reis is een buitengewoon bijzondere ervaring. Ik doe mijn reguliere schoolwerk op het schip, maar ook leer ik veel over het schip. Door middel van sponsoring probeer ik het bedrag van zo’n 6000 euro bij elkaar te halen. Het is een ‘once in a lifetime chance’, dus waarom niet? Andere culturen ontdekken, nieuwe mensen leren kennen maar vooral jezelf leren kennen. Ik hou van reizen en reis het liefst de hele wereld over, dus dit is mijn kans!

Naast reizen hou ik van atletiek, waar ik twee keer in de week voor train. Vooral polsstokhoogspringen en sprinten zijn mijn ding. Schaatsen doe ik ook, niet echt professioneel ofzo, maar voor de fun. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, lees ik of ga ik sporten.

Op het eerste gezicht lijk ik óf best rustig, óf juist heel druk. En dat ben ik allebei niet! Ik kan best serieus zijn, maar een beetje lachen op z’n tijd is wel nodig. Gek ben ik zeker, zeker als je me beter leert kennen. Door mijn vriendinnen wordt ik omschreven als aardig en sociaal.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s